Vynuogiu_dziovyklos_1
Vynuogiu_dziovyklos_2
Vynuogiu_dziovyklos_3
Vynuogiu_dziovyklos_4

Vynuogių džiovyklos

Modelis
Džiovinimo plotas
Darbinė temperatūra
Našumas (drėgna mase)
Šilumokaičio matmenys
Elektros sunaudojimas
Reikia vietos pastatymui

GXRB serijos džiovyklų parametrai PDF formate

Vynuogių džiovinimo mašina dar vadinama razinų dehidratoriumi. Atsižvelgiant į vynuogių džiovinimo sąlygas, džiovinimo laikas gali būti ilgesnis ar trumpesnis. Razinų džiovinimo technologija susideda iš šių trijų etapų.
Pirmiausia, šviežiai nuskintos vynuogės 3–5 minutes mirkomos vandenyje prieš pakabinant ar įdedant į dėklą, sukabinus vynuoges vežimėlis įstumiamas į džiovyklą, nustatoma 35 ℃ laipsnių temperatūra ir 30% oro drėgmė, šiomis sąlygomis džiovinama 15–18 valandų.
Antras žingsnis – nustatoma 38 ℃ laipsnių temperatūra ir drėgmė, laikas – nuo 35 iki 40 valandų.
Trečias: nustatoma 39 ℃ laipsnių temperatūra, drėgmė – 25%, džiovinama apie 48–55 valandas.